ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της «έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο» η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 25χρονη φοιτήτρια Νοσηλευτικής η οποία προληπτικά νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο λόγω του τοκετού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ως πατέρας φέρεται ένας άγνωστος άνδρας ενώ η 25χρονη φέρεται να μην επιθυμεί να κρατήσει το μωρό που έφερε στον κόσμο. Το νεογέννητο κοριτσάκι τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Ιπποκράτειο νοσοκομείου.
Το μωρό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το μεσημέρι της Τρίτης σε είσοδο πολυκατοικίας από ένοικο διαμερίσματος, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καμπουρίδου στο mononews: Ευρωπαϊκή αυτονομία στις συναλλαγές απέναντι σε Visa και MasterCard
- Η ΕΡΤ ξαναβρίσκει τον εαυτό της – Οι κινήσεις του Γιάννη Παπαδόπουλου κι ένα ταξίδι στο Κάιρο
- Πέντε Χρόνια Προσφοράς από την Πόπη Καλαϊτζή, Μια έκθεση από μαθητές του Κολλεγίου, Η Χρυσή Βαρδινογιάννη στο Σύνταγμα
- Beosound Balance «Natura»: Η τέχνη του ήχου, σκαλισμένη στην πέτρα
