Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό της η 34χρονη έγκυος – Την είχε παρασύρει ΙΧ μαζί με τον άνδρα και το παιδί της

Τροχαίο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Έχασε το μωράκι της η 34χρονη έγκυος που είχε παρασύρει μαζί με τον σύζυγο και το παιδάκι τους ο 46χρονος οδηγός στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του οδηγού ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης από άτομο που δεν είναι σε θέση να οδηγήσει λόγω αλκοόλ με αποτέλεσμα να προκαλέσει σωματική βλάβη και την πλημελληματικού χαρακτήρα της σωματικής βλάβης κατά τα συρροή.

Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη στις 11 του μήνα , όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε το ανδρόγυνο και το παιδάκι τους.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και Κινητή Ιατρική Μονάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας και η γυναίκα έχουν τραυματιστεί σοβαρά και πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή τους. Το παιδάκι, δύο ετών, είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι πέντε μηνών έγκυος.

Διαβάστε επίσης:

Οι αντικειμενικοί λόγοι που μεταθέτουν τις υποχρεωτικές επενδύσεις του ΟΛΘ για το 2030

Οι δισεκατομμυριούχοι της Chanel και η πλουσιότερη γυναίκα της Ευρώπης επενδύουν στην εταιρεία των Olsen twins – mononewsTV

«Ερευνώ – Καινοτομώ»: Παράταση ως τις 20 Σεπτεμβρίου για την Παρέμβαση ΙΙ