Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Θεοδωρικάκος για την Πανευρωπαϊκή ημέρα κατά της εμπορίας ανθρώπων: «Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει αποτελεσματικά τον αγώνα της ενάντια στο trafficking»

ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Με ανάρτησή του στα social media, με αφορμή την Πανευρωπαϊκή ημέρα κατά της εμπορίας ανθρώπων, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στην επιτυχή εξάρθρωση από την ΕΛ.ΑΣ. κυκλώματος εμπορίας αλλοδαπών γυναικών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Υπουργού:

«Σήμερα, Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων (EU Anti-Trafficking Day), η ΕΛ.ΑΣ είχε άλλη μια σοβαρή επιτυχία, εξάρθρωσε κύκλωμα που προέβαινε στην εμπορία αλλοδαπών γυναικών με σκοπό την οικονομική και σεξουαλική, εκμετάλλευση. Συνέλαβε 9 μέλη του κυκλώματος. Απελευθέρωσε 2 θύματα στα οποία παρασχέθηκε η κατάλληλη υποστήριξη και προστασία.

Η @hellenicpolice συνεχίζει αποτελεσματικά τον αγώνα της ενάντια στο Trafficking και κάθε είδους παράνομης δραστηριότητας».

Διαβάστε επίσης

Έβρος: Η επιστολή Θεοδωρικάκου προς Γιόχανσον για τους γυμνούς μετανάστες