ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανάρτησή του στα social media, με αφορμή την Πανευρωπαϊκή ημέρα κατά της εμπορίας ανθρώπων, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στην επιτυχή εξάρθρωση από την ΕΛ.ΑΣ. κυκλώματος εμπορίας αλλοδαπών γυναικών.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Υπουργού:
«Σήμερα, Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων (EU Anti-Trafficking Day), η ΕΛ.ΑΣ είχε άλλη μια σοβαρή επιτυχία, εξάρθρωσε κύκλωμα που προέβαινε στην εμπορία αλλοδαπών γυναικών με σκοπό την οικονομική και σεξουαλική, εκμετάλλευση. Συνέλαβε 9 μέλη του κυκλώματος. Απελευθέρωσε 2 θύματα στα οποία παρασχέθηκε η κατάλληλη υποστήριξη και προστασία.
Η @hellenicpolice συνεχίζει αποτελεσματικά τον αγώνα της ενάντια στο Trafficking και κάθε είδους παράνομης δραστηριότητας».
Διαβάστε επίσης
Έβρος: Η επιστολή Θεοδωρικάκου προς Γιόχανσον για τους γυμνούς μετανάστες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτεινή Τσαλίκογλου: «Ο φόβος ενός ασυντρόφευτου θανάτου»
- Το πέρασμα της Eurobank στην Ινδία ξεκίνησε με την τράπεζα να αποκτά το δικό της τεχνολογικό hub
- Λοταρία για δικαιούχους προνοιακών και κοινωνικών επιδομάτων με 1.000 ευρώ μπόνους
- Σαρακήνικο: Γιατί η ανάκληση των αδειών δεν είναι τόσο εύκολη και πώς θα αντιδράσει νομικά ο επιχειρηματίας
![](https://www.mononews.gr/wp-content/themes/mononews2025/assets/icons/google-news-icon.png)