Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Θάνος Ασκητής: Αγωγή σημαίνει συμμόρφωση – Η συζήτηση περί αγωγής και… άλλων δαιμονίων με τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας

«Το πρώτο κομμάτι της αγωγής είναι η συμμόρφωση, υπο την έννοια της συνεργασίας. Το δεύτερο είναι η εκπαίδευση του ανθρώπου να αγαπά τον εαυτό και την κοινωνία του, να είναι φροντιστικός».

Μαθήματα ανθρώπινης επιβίωσης από έναν ψυχίατρο, το Θάνο Ασκητή και έναν Μητροπολίτη. Τον Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γιαβριήλ, που σε μια προσπάθεια να φέρει την εκκλησία κοντά στην κοινωνία και το αντίστροφο, εγκαινίασε μέσω των sosial media, μια διαδραστική εβδομαδιαία συνάντηση με τη συμμετοχή στου ψηχιάτρου Θάνου Ασκητή.

Υπό τον γενικό τίτλο «Εκκλησία και Ανθρώπινες Σχέσεις», η συνάντηση προβάλλεται ζωντανά κάθε Τετάρτη βράδυ από τα sosial της Μητρόπολης .

Το χθεσινό θέμα «Άνθρωπος και αγωγή» , παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς δίνει,  απλά- καθημερινά μαθήματα βασικής αγωγής και μεταξύ  άλλων καταρρίπτει και το μύθο του «πίστευε και μη ερεύνα» που πιστώνεται στην Εκκλησία.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κάμαλα Χάρις: Απαραίτητη η αποκλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή

Μπαράκ Ομπάμα: Σε… επιχείρηση πειθούς των ανδρών ψηφοφόρων – «Ψηφίστε την Κάμαλα Χάρις»

Νίκη Κεραμέως: «Άκρως ενθαρρυντικά» τα πρώτα στοιχεία από την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας