Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Θάνατος στο λουνα παρκ Χαλκιδικής: Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ξανά ο πατέρας

Το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Νέα στοιχεία για το θάνατο του παιδιού του στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής κατέθεσε ο πατέρας στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Στη δεύτερη συνάντηση του με την κυρία Αδειλίνη, ο Γιώργος Καμπαίλης και ο τεχνικός πραγματογνώμονας που τον συνόδευε , ζήτησαν την τιμωρία των υπευθύνων «για τη δολοφονία του Γιάννη».

Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους ο πατέρας ανέφερε:

«Καταθέσαμε ένα υπόμνημα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει. Η δικαιοσύνη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να συντάξει κατηγορητήριο. Είναι μια μπλεγμένη ιστορία, αλλα για τα δικά μου δεδομένα είναι απλή.

Έχω δηλώσει ότι η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία και θα πρέπει οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν έχω φόβο πρέπει να το καταλάβουν όλοι.»

Για δέσμευση της εισαγγελέως να ολοκληρωθεί γρήγορα η έρευνα μίλησε στη δική του δήλωση ο πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες:

«Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε τον λόγο της ότι θα κινηθεί τάχιστα η διαδικασία. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει κατατεθεί το πόρισμα και η έκθεση τεχνικού ελέγχου που έγινε κατόπιν αίτησής μας , για να διαπιστωθεί κατά πόσο το μηχάνημα πληρούσε τις προδιαγραφές.»

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο, επειδή δεν του επέτρεψε να περάσει !

Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών: Θετικές οι εξαγγελίες για την ασφαλιστική προστασία σε καιρούς κλιματικής κρίσης

Κυριάκος Πιερρακάκης: Απαγορεύoνται τα κινητά στα σχολεία και στα διαλείμματα με το νέο κανονισμό