ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Αγίας Σοφίας, στο Νέο Ψυχικό.
Συγκεκριμένα, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες και το ένα εκ των ΙΧ ανετράπη. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και πέντε τραυματίστηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν όταν 88χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, κινούμενη στο δρόμο από την πίσω πόρτα του Πενταγώνου προς την πλατεία της Αγίας Σοφίας. Αρχικά προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ, έπειτα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε με ένα βανάκι το οποίο ανετράπη και στη συνέχεια κατέληξε στην πλατεία της περιοχής όπου παρέσυρε δύο μοτοσυκλέτες.
Αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός της μίας μοτοσικλέτας να χάσει τη ζωή του και άλλοι πέντε να τραυματιστούν.
«Μία ηλικιωμένη έχασε τον έλεγχο του τζιπ και προσέκρουσε στα παρκαρισμένα. Μετά το αυτοκίνητο από την κάθοδο βρέθηκε στην άνοδο. Έπειτα βρέθηκε στην πλατεία όπου χτύπησε και τα παιδιά με το μηχανάκι» τόνισε μάρτυρας.
«Με ειδοποίησαν ότι μία ηλικιωμένη κυρία με ένα τζιπ παρέσυρε τα αυτοκίνητα χτυπώντας το ένα μετά το άλλο. Το δικό μου αυτοκίνητα δε νομίζω να φτιάχνεται», τόνισε από την πλευρά του ιδιοκτήτης οχήματος το οποίο βρισκόταν στο σημείο και υπέστη ζημιές.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ, οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.
Διαβάστε επίσης:
Θεόδωρος Σκυλακάκης: Υπονομεύουμε την ενεργειακή μετάβαση αν την κάνουμε με ακριβό τρόπο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Τρέχουν» επενδύσεις 1,5 δισ. για τα μεγαλύτερα Logistics Centers στην Ελλάδα
- Άρωμα Ελλάδας στα Όσκαρ, η πρώτη έκθεση της SG Gallery του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, μια βραδιά για τα αδέσποτα και ένα κυριακάτικο brunch στο Athenee
- Σκλαβενίτης: Ανοιχτός ο δρόμος από το υπουργείο Πολιτισμού για την επένδυση στο πρώην εργοστάσιο της Πίτσος
- Ναυτιλία: Γυναίκες στα ΔΣ, άνδρες στην κορυφή – Το χάσμα παραμένει
