ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κηδεία του Τάκη Οικονομόπουλου, του μεγαλύτερου τερματοφύλακα στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα γίνει την Πέμπτη το μεσημέρι στην Κηφισιά.
Συγκεκριμένα, θα προηγηθεί το λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά και εν συνεχεία θα ακολουθήσει στις 12:30 η κηδεία του βετεράνου τερματοφύλακα.
Η οικογένεια του Παναθηναϊκού και το ελληνικό ποδόσφαιρο, θρηνούν για την απώλεια του δικού τους Τάκη, ενός ακόμη σπουδαίου παλαίμαχου άσου, καθώς έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, εννέα μέρες μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το μεσημέρι της 1ης Φεβρουαρίου.
Διαβάστε επίσης
Γιάννης Μπέζος: Συναντήθηκα προχθές με τον Πέτρο Φιλιππίδη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντέρμπι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τελικός στο EFL Cup Αγγλίας
- UniCredit: Πράσινο φως από την ΕΚΤ για το 29,9% της Commerzbank – Το deal παραμένει αβέβαιο
- Στις 11 ο ανασχηματισμός: Πιερρακάκης στο Οικονομικών, Παπασταύρου στο Ενέργειας, Δήμας στο Υποδομών
- Έλενα Αλεξανδρή: H ανάπτυξη και η εξέλιξη έρχονται μέσα από την τόλμη και τη δράση
