Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στο έλεος της κακοκαιρίας «Κιάρα» η Ευρώπη – Τρεις νεκροί (video)

Στο έλεος του νέου κύματος κακοκαιρίας βρίσκονται πολλές χώρες της Ευρώπης που μετρούν τις πληγές τους ύστερα από την επέλαση της κακοκαιρίας «Κιάρα».

Η καταιγίδα Κιάρα έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους στην Ευρώπη, μεταξύ αυτών μιας μητέρας και της 15χρονης κόρης της στην Πολωνία, ενώ έχει οδηγήσει σε ακυρώσεις εκατοντάδων πτήσεων και έχει βυθίσει στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά.

Ένας άνδρας σκοτώθηκε, την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του χθες το απόγευμα, όταν δέντρο καταπλάκωσε το όχημά του στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία.

Στη Γερμανία, δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά από ένα δέντρο στο Σάρεμπρουκ και μία εξ αυτών χαροπαλεύει, έγινε γνωστό από την αστυνομία, την ώρα που ένας 16χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι από ένα κλαδί δέντρου στο Μπάντερμπορν, στο δυτικό τμήμα της χώρας.

Η Κιάρα προκάλεσε, επίσης, τον τραυματισμό, τουλάχιστον 11 ανθρώπων στο Γκραντ Εστ στη Γαλλία.

Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν στην Ευρώπη, εκ των οποίων περίπου 220 σήμερα το πρωί από και προς το αεροδρόμιο Άμστερνταμ-Σίπχολ στην Ολλανδία, το τρίτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης.

Δείτε τις δημοσιεύσεις χρηστών του Twitter για την κακοκαιρία: