• Κοινωνία

    Στο αστυνομικό τμήμα ο Κέντρικ Ναν μετά από φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του

    • NewsRoom
    Κέντρικ Ναν

    Κέντρικ Ναν


    Σε περιπέτειες μπήκε ο σταρ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν, λίγες ώρες μετά τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League από τον Παναθηναϊκό.

    Ο μπασκετμπολίστας είχε φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του, η οποία τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει εξηύρηση, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα των Βριλησσίων.

    Εκεί η σύζυγός του δήλωσε πως δεν επιθυμεί να υποβάλλει μήνυση.

    Ορισμένες πληροφορίες ήθέλαν εναντίον του παίκτη να σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, καθώς τα αδικήματα που εμπλέκονται στις διατάξεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας τιμωρούνται αυτεπαγγέλτως και όχι κατ΄έγκληση του θύματος, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

    Μάλιστα, κάποιες αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για σύλληψη του Κέντρικ Ναν και πως θα περνούσε από αυτόφωρη διαδικασία.

    Από την άλλη, άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως ο παίκτης και η σύζυγός του αφού έδωσαν εξηγήσεις, αποχώρησαν μετά την κατάθεσή τους από το αστυνομικό τμήμα, διαψεύδοντας πως ο παίκτης θα περνούσε από αυτόφωρο.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως το Σάββατο ο παίκτης βρέθηκε στον οδοντίατρο, για να αποκαταστήσει τα σπασμένα του δόντια από τη σύγκρουσή του με τον συμπαίκτη του Τζ. Γκραντ κατά τον πέμπτο τελικό της Basket League, ενώ ανέβασε και μια ανάρτηση στο  Instagram, αναφερόμενος στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

    Διαβάστε επίσης:

    Νάουσα: Επιτήδειοι προσπάθησαν να αποσπάσουν 135.000 ευρώ από τρία άτομα, προφασιζόμενοι τραυματισμό συγγενή τους

    Aνέλαβε καθήκοντα ο νέος υφυπουργός Ναυτιλίας, Στέφανος Γκίκας

    Γεραπετρίτης στην κυβέρνηση της Β. Μακεδονίας: «Εκπτώσεις από τα θεμελιώδη δεν νοούνται»



    ΣΧΟΛΙΑ