• Κοινωνία

    Στην φυλακή ο 44χρονος κατηγορούμενος για κατ’ εξακολούθηση βιασμό 16χρονης στον Κολωνό

    Κακοποίηση ανηλίκου


    Επέμεινε ο 44χρονος ότι είχε σχέση με την 16χρονη που τον κατήγγειλε για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της αλλά δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα. Μετά την πολύωρη απολογία του αποφασίστηκε η προσωρινή του κράτηση.

    Ο κατηγορούμενος για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης φέρεται να ισχυρίστηκε απολογούμενος ότι τους τελευταίους 2,5 μήνες είχε ερωτική σχέση με το κοριτσάκι και ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου για να αποδείξει τον ισχυρισμό του. Όπως φέρεται να είπε, από τα γραπτά μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την 16χρονη προκύπτει η συναίνεση της σε ό,τι έγινε. Μάλιστα, κατά πληροφορίες, επικαλέστηκε και την πλέον εν διαστάσει σύζυγο του. “Όταν έμαθε για την εξωσυζυγική του σχέση, τον εγκατέλειψε”, ισχυρίστηκε και ως μόνο λάθος του φέρεται να ανέφερε ότι δεν είχε μιλήσει στον πατέρα της μικρής για τη σχέση τους.

    Κατά τις ίδιες πηγές, ο 44χρονος υποστήριξε ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέας ότι δεν ήταν εκείνος που πλησίασε την 16χρονη από τον Κολωνό αλλά η ανήλικη! Κι αυτό έγινε, κατά τον κατηγορούμενο, διότι είχε εμμονή με το γιο του αλλά σε εκείνον… ανακάλυψε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον.

    Διαβάστε επίσης:

    Σταϊκούρας: Στο 89,4% το έργο επέκτασης του Μετρό στην Καλαμαριά – Πότε ολοκληρώνεται το FlyOver

    Θεσπρωτία: Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κεστρίνη

    Λιβύη: ΟΗΕ και ΗΠΑ καλούν σε συνομιλίες για επίλυση της κρίσης που εκτόξευσε τις τιμές πετρελαίου



    ΣΧΟΛΙΑ