• Κοινωνία

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεν έχει μεγάλα αισθήματα για το τένις, λέει η μητέρα του – Τι είπε για το επαγγελματικό διαζύγιο πατέρα -γιού

    • NewsRoom


    Η σχέση του  Στέφανου Τσιτσιπά  με το τένις, τον πατέρα του ακόμη και με την Πάουλα Μπαντόσα βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεοπτικής εμφάνισης της μητέρας του  στο «Πρωινό» του ANT1 , στην οποία  αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια του γιου της.

    «Ο Στέφανος ήταν πολύ ήσυχο και ντροπαλό παιδάκι, λόγω του τένις παρέλειπε πολλά μαθήματα», είπε η Γιούλια Σαλνίκοβα. «Υπήρξαν δύο-τρία παιδιά στην τάξη του που τον έδειραν αρκετά κάποιες φορές. Το ξεπέρασε γιατί είχε το τένις» συνέχισε.

    Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το επεισόδιο με τον πατέρα του που έφερε και τον επαγγελματικό «χωρισμό» τους.

    «Ήταν δύσκολο καλοκαίρι. Ο Στέφανος έχει πάει πολύ καλά και είναι τώρα 26 ετών, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλα αισθήματα για το τένις.

    Υπάρχουν πράγματα που τον αποσυντονίζουν, όμως τον κάνουν ευτυχισμένο. Παρότι αγαπάει πολύ τον πατέρα του, είναι επαγγελματίας και καταλαβαίνει ότι πρέπει να βρει άλλον προπονητή.

    Το είχαν συζητήσει και μετά το US Open 2020, αλλά τελικά έγινε μετά από τέσσερα χρόνια. Δεν είχαν καλή σχέση από τότε, είχαν συγκρούσεις. Δεν το βλέπουμε σαν τραγωδία, είμαστε δεμένη οικογένεια. Μιλούν συνέχεια μεταξύ τους, του έκανε και μασάζ ο Απόστολος όταν δεν είχε φυσιοθεραπευτή τον Αύγουστο» απάντησε.

    Εγκρίνει τη σχέση με την Μπαντόσα; «Ο Στέφανος είναι χαρούμενος, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν είναι χαρούμενος, είμαι κι εγώ χαρούμενη. Όταν την πρωτοείδα (την Μπαντόσα) είπα ότι μοιάζουν ως χαρακτήρες. Πέρασαν μια δύσκολη περίοδο όταν χώρισαν, αλλά μιλούσα εγώ μαζί της και τα ξαναβρήκαν. Δεν είναι χριστιανή ορθόδοξη, οπότε μπορεί να καθυστερήσει ο γάμος» ανέφερε.

    Διαβάστε επίσης:

    Τράπεζα της Ελλάδος: Μείωση των κόκκινων δανείων που κατέχουν οι εταιρείες διαχείρισης

    Γιώργος Οικονόμου: Νέα παράταση της προσφοράς εξαγοράς της Performance Shipping – Συνεχίζονται οι πωλήσεις μετοχών

    Υπουργείο Υγείας: Η επόμενη μέρα μετά την απάτη με τα φάρμακα στον ΕΟΠΥΥ



    ΣΧΟΛΙΑ