Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΣΤΑΣΥ: Η Γραμμή 1 του μετρό ενισχύεται και με τρίτο συρμό των Γραμμών 2-3

ΣΤΑΣΥ: Προσέφυγε στη Δικαιοσύνη η Διοίκηση για την 24ωρη απεργία στα ΜΜΜ

Μετρό

Στην περαιτέρω ενίσχυση του μεταφορικού έργου της Γραμμής 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» προχωρά η ΣΤΑΣΥ με τη δρομολόγηση σε αυτή ενός ακόμη συρμού, προερχόμενου από τις Γραμμές 2 & 3.

Όπως αναφέρει η διοίκηση, συνολικά πλέον 3 συρμοί πρώτης γενιάς των Γραμμών 2 & 3 κινούνται καθημερινά από τις 7.00 το πρωί ως τις 7.00 το απόγευμα, ώρες κυκλοφοριακής αιχμής, στη Γραμμή 1 συμπληρωματικά στον υπάρχοντα στόλο.

Ήδη, από τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε και δρομολογήθηκε στο δίκτυο Πειραιάς – Κηφισιά ο πρώτος συρμός, μέχρι και τη χθεσινή προσθήκη του τρίτου κατά σειρά συρμού, η συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του συγκοινωνιακού έργου και την τήρηση των χρονοαποαστάσεων κρίνεται καθοριστική.

Στους άμεσους σχεδιασμούς της ΣΤΑ.ΣΥ. εντάσσεται η προσθήκη στον στόλο της Γραμμής 1 ενός ακόμη συρμού πρώτης γενιάς των γραμμών 2 και 3, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαγωνιστική διαδικασία του έργου για την αναβάθμιση 14 συρμών της Γραμμής.

Διαβάστε επίσης: