• Κοινωνία

    Σπάρτη: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της κόρης του

    • NewsRoom
    άνδρας με χειροπέδες


    Στη φυλακή οδηγείται ο 40χρονος από τη Σπάρτη, με την κατηγορία ότι τα τελευταία πέντε χρόνια βίαζε την 9χρονη σήμερα κόρη του. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από εισαγγελέα και ανακριτή μετά την απολογία του. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν αφορούν βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

    Τον 40χρονο κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του, αφού ο μεγαλύτερος αδερφός του κοριτσιού παρατήρησε παράξενη συμπεριφορά ανάμεσα στον πατέρα και το κορίτσι. Η μητέρα, έπειτα από επίμονες ερωτήσεις, έμαθε τελικά τι συνέβαινε και προχώρησε στην καταγγελία.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί από την ηλικία των 4 ετών και το απειλούσε να μη μιλήσει. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχεται ότι έκανε γενετήσιες πράξεις με το παιδί, αλλά αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

    Ο 40χρονος απολογήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια, καθώς έξω από τα δικαστήρια Σπάρτης είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που φώναζαν συνθήματα απαιτώντας δικαιοσύνη για το ανήλικο θύμα. Όταν ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του σε ανακριτή και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος φυγαδεύτηκε από το δικαστήριο και οδηγήθηκε στις φυλακές.

    Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για την υπόθεση. Επίσης, παρέχεται υποστήριξη και προστασία τόσο στο θύμα όσο και στα άλλα μέλη της οικογένειάς του.

    Διαβάστε επίσης:

    Ουκρανία: Ελέγχουμε περίπου 1.000 τ.χλμ στο Κουρσκ

    Ουκρανία: Η Μόσχα προσπαθεί να κατηγορήσει το Κίεβο για δήθεν εγκλήματα πολέμου κατά την εισβολή στο Κουρσκ

    Φωτιά στην Αττική: Κάηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα στο Νέο Βουτζά- Τραυματίστηκε ελαφρά ένας πυροσβέστης



    ΣΧΟΛΙΑ