Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Σπάρτη: Παραδέχεται ο 40χρονος πως ασέλγησε στην 9χρονη κόρη του – Αρνείται πως τη βίασε

Την οργή των κατοίκων της Σπάρτης προκάλεσε η είδηση του βιασμού επί σειρά ετών ενός 9χρονου κοριτσιού από τον 40χρονο πατέρα της, με τους πολίτες να αποδοκιμάζουν έντονα τον άνδρα κατά την άφιξή του στα δικαστήρια, για την απολογία του.

Ο 40χρονος, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του ως τη Δευτέρα, φέρεται να παραδέχθηκε πως ασελγούσε στην κόρη του, αλλά αρνείται τον βιασμό της.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, , γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Ο 40χρονος,  πατέρας δύο παιδιών, ζούσε σε χωριό της Σπάρτης, όπου είχε μετακομίσει από το Μενίδι μετά τον χωρισμό του με τη σύζυγό του, πριν τέσσερα χρόνια. Η γυναίκα είχε μετακομίσει με τα δύο παιδιά στη Σπάρτη, και αυτός αποφάσισε να ζήσει κοντά τους «για να βλέπει τα παιδιά».

Ο 40χρονος φαίνεται πως ξεκίνησε τις πράξεις του κατά της κόρης του, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 4 ετών.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν το 9χρονο σήμερα κορίτσι αποφάσισε να αποκαλύψει στη μητέρα του την αλήθεια.

Μάλιστα το κορίτσι φαίνεται να είπε στη μητέρα του πως όλο αυτόν τον καιρό ο πατέρας της την απειλούσε ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του τότε θα πάει φυλακή.

Η μητέρα απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές και κατήγγειλε πως ο πρώην άνδρας της, προέβαινε την τελευταία 5ετία σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους. Οι αρχές συνέλαβαν τον 40χρονο, ενώ εντόπισαν στο κινητό του 79 φωτογραφίες της ανήλικης, καθώς δεν δίσταζε να αποθανατίζει τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Γιώργος Λυμπέρης, ανέφερε  για την κατάσταση που βρίσκεται ο πελάτης του: «Ράκος ψυχολογικό. Συντετριμμένος. Θέλει να τιμωρηθεί. Δε μπορεί ούτε στον εαυτό του να το δικαιολογήσει πώς ξεκίνησε και πώς συνεχίστηκε. Το σκέφτομαι μου λέει και απελπίζομαι, δε μπορώ να το διανοηθώ».

Διαβάστε επίσης

Ισραηλινός στρατός: «Εξοντώσαμε τουλάχιστον 19 τρομοκράτες της Χαμάς» στην επιδρομή στο σχολείο της Γάζας

Ζελένσκι: Θέλουμε να μετατοπίσουμε τον πόλεμο μέσα στη Ρωσία

Συνεργάτες Τασούλα: Η Πόπη Τσαπανίδου θα κληθεί ως πρώτη επιλαχούσα για την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου