• Κοινωνία

    Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Νεκρός βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ

    • NewsRoom
    Τζορτζ Μπάλντοκ

    Τζορτζ Μπάλντοκ


    Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες  ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή τον αναζητούσε πολλές ώρες, χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει. Αναγκάστηκε να επικοινωνήσει τότε με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ο οποίος τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα.

    Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τον γιατρό του πληρώματος να πιστοποιεί τον θάνατο. Στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής και η Σήμανση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός δεν φέρει κάποιο τραύμα.

    Ο διεθνής άσος βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν μετείχε στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Η σορός του δεν φέρει σημάδια, τραύματα ή μώλωπες. Όταν έφτασε στο σημείο το ΕΚΑΒ, οι αστυνομικοί, κατά πληροφορίες, είχαν ανασύρει από τον πυθμένα της πισίνας τον άτυχο Μπάλντοκ, που φορούσε το μαγιό του.

    Έξω από το σπίτι του άτυχου Μπάλντοκ βρέθηκαν ο Γιώργος Τζαβέλλας, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, και ο Σπύρος Βλάχος, επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που, συντετριμμένοι, σεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας.

    Ο διεθνής μπακ είχε περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στην Αγγλία, παίζοντας σε MK Dons, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σεφίλντ Γιουνάιτειντ, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό.

    Από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.



    ΣΧΟΛΙΑ