ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγωδία στην Κρήτη όπου ένα αγόρι 18 μόλις ετών έδωσε τέλος στη ζωή του περνώντας μια θηλιά στο λαιμό του.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο νεαρός απαγχονίστηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι στο Γαβαλοχώρι Αποκορώνου και εντοπίστηκε από μέλη της οικογένειάς του στο δωμάτιό του.
Στον τόπο της τραγωδίας έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν τον 18χρονο στην αυτοκτονία ή αν έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλα θα γίνουν για το γήπεδο στην Τούμπα, είπε ο Τσίπρας σε φίλαθλο του ΠΑΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Πάτρα: 12χρονη καταγγέλλει ότι τη βίαζε 16χρονος με τη βοήθεια συγγενών του!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια σοπράνο ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους της Ελλάδας και των ΗΠΑ στη ΔΕΘ (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τάμτα για Πάρι Κασιδόκωστα: Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή (video)
- Κωνσταντινούπολη: Δικαστήρια διέταξαν την αποφυλάκιση 107 φοιτητών – Είχαν συλληφθεί στις συγκεντρώσεις υπέρ Ιμάμογλου
- Wall Street: Ισχυρές απώλειες άνω του 2% μετά την ιστορική άνοδο της Τετάρτης
- Λευκός Οίκος: Οι δασμοί δεν πρόκειται να πέσουν κάτω από το 10%
