Ομολόγησαν αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι και οι 9 κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα χορήγησης πλαστών διπλωμάτων οδήγησης.
Στις πολύωρες απολογίες τους, οι 6 υπάλληλοι του υπουργείου Συγκοινωνιών και οι δύο ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης παραδέχθηκαν ότι δωροδοκούνταν για να εκδίδουν άδειες οδήγησης χωρίς οι υποψήφιοι οδηγοί να δίνουν τις θεωρητικές εξετάσεις.
Το έκαναν για βιοποριστικούς λόγους, ισχυρίστηκαν και αρνήθηκαν ότι λάμβαναν υψηλά χρηματικά ποσά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις απολογίες τους έκαναν λόγο για πάγια πρακτική που βρήκαν και δεν ξεκίνησαν εκείνοι.
Ο μόνος που αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο παραμάγαζο που είχε στηθεί, ήταν ο διευθυντής της υπηρεσίας του υπουργείου Μεταφορών.
Μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Σε μια υπάλληλο επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα. Ίδιοι περιοριστικοί όροι και στους άλλους δύο και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ. Στους υπόλοιπους 6 κατηγορούμενους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα κατά περίπτωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εκπτωτικό Χωριό Σπάτων: «Όχι» από το ΣτΕ στο άνοιγμα τις Κυριακές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Μητέρα και παιδί αυτοκτόνησαν από τον 5ο όροφο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντιδράσεις για την απόφαση Ά. Γεωργιάδη να απαγορεύσει τις γεύσεις στα ηλεκτρονικά τσιγάρα – Τι λένε επιστήμονες, αγορά και χρήστες
- Ευρώπη Holdings: Οι κινήσεις Κόκκαλη, πού θα κατευθυνθούν τα 68,3 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και το «παράθυρο» εξαγορών
- Φυγή προς τα μπρος το σύνθημα του Μαξίμου – Οι επόμενες επισκέψεις του Μητσοτάκη
- Εντός 11μήνου οι δικαστικές αποφάσεις – Διεκδίκηση αναδρομικών έως 4.004 ευρώ
