ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απίστευτες είναι οι νέες εικόνες που δημοσιεύτηκαν μετά τον σεισμό 5,1 ρίχτερ στην Εύβοια νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής.
Διακρίνεται ειδικότερα κεντρικός δρόμος της Ευβοίας να ανοίγει στα δύο ενώ σπίτια της περιοχής έχουν ρωγμές.
Η άσφαλτος άνοιξε κυριολεκτικά στα δύο σε δρόμο στο Κύμασι Εύβοιας, του δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας περιοχή η οποία υπέστη μεγάλες καταστροφές και από τις πλημμύρες.
Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες και από τα σπίτια στο Κυμάσι που έχουν ρωγμές με τους κάτοικους να ανησυχούν για το τι θα ακολουθήσει στο ενδεχόμενο ενός μεγαλύτερου σεισμού.
Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ: Επιβεβαίωσε το πλήγμα κατά ασθενοφόρου στη Γάζα – «Μετέφερε μαχητές και όπλα»
Κασκάρι (Fed): Πολύ νωρίς να πούμε αν χρειάζεται νέα αύξηση επιτοκίων
Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο κοντά στην Τράπεζα της Ελλάδος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φλωρίδης: «Η αντιπολίτευση αλλοίωσε την φράση μου γιατί ως δειλοί κρύβονται πίσω από τους συγγενείς»
- Ζελένσκι: Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε υπό την ισχυρή ηγεσία του Τραμπ – Η συνάντησή μας δεν πήγε όπως θα έπρεπε
- Χρηματιστήριο: Alpha και ΕΤΕ κράτησαν τον δείκτη πάνω από τις 1.600 μονάδες
- ΟΛΘ: Επιθεώρηση ασφαλείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση
