ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε «συγγνώμη» αναγκάστηκε να προχωρήσει η ΕΡΤ σχετικά με τις πληροφορίες που είχε δώσει το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με τις οποίες ο άτυχος 45χρονος κτηνοτρόφος στον Άγιο Γεώργιο Φερών, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος από τη φωτιά που ξεκίνησε στην περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, ήταν ο άνδρας που είχε καταγραφεί σε βίντεο του σταθμού νωρίτερα το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Μιλώντας στην ertnews το απόγευμα της Πέμπτης, η ανταποκρίτρια της Δημόσιας Τηλεόρασης στη Μαγνησία Φρόσω Παύλου ανέφερε πως τελικά διασταυρώθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας που είχε καταγραφεί σε ρεπορτάζ της να επιχειρεί να απομακρύνει πρόβατα από το ποιμνιοστάσιό του, δεν ήταν ο άτυχος 45χρονος.
Το βράδυ της Τετάρτης η ΕΡΤ είχε υποστηρίξει πως επρόκειτο για τον ίδιο άνδρα, κάτι που είχε αναπαραχθεί και από τα υπόλοιπα Μέσα Ενημέρωσης.
Διαβάστε επίσης:
«Εμφύλιος» στους «Σπαρτιάτες»: 9 βουλευτές κατά του προέδρου Στίγκα – Τάσσονται υπέρ Κασιδιάρη
Πυρκαγιά στη Ρόδο: Άρση κινδύνου σε 9 χωριά
Φάμελλος: Η ΠΝΠ για το ΕΚΑΒ αποδεικνύει περίτρανα την ανεπάρκεια της κυβέρνησης στις ανάγκες του ΕΣΥ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκη κατά της παιδικής πορνογραφίας: Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο δίκτυο στον κόσμο – Δεκάδες συλλήψεις και για βιασμούς, έκλεισε το Kidflix με σχεδόν 2 εκατ. χρήστες
- Τουρκία: Η TRT απέλυσε ηθοποιό τηλεοπτικής σειράς γιατί υποστήριξε το κάλεσμα της αντιπολίτευσης για μποϊκοτάζ
- Άκης Σκέρτσος: 6 πολιτικές + 4 προτεραιότητες για τα άτομα με αυτισμό
- Σεισμός στη Μιανμάρ: Η χούντα ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός λόγω της κατάστασης στη χώρα
