ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συλλήψεις για τη δολοφονία μελών της Greek Mafia προχώρησε ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις και δύο προσαγωγές για τις δολοφονίες του Γιάννη Σκαφτούρου αλλά και του Βασίλη Ρουμπέτη, καθώς και για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Πιερία, τον Ιούλιο του ’23, του ομογενή από τη Γεωργία, Μαυρόπουλου.
Οι υποθέσεις αυτές φέρεται να συνδέονται με λαθρεμπόριο τσιγάρων.
Πάντως, ο αριθμός των ταυτοποιημένων δραστών είναι μεγαλύτερος. Ορισμένοι από τους στόχους της Αστυνομίας φέρεται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και κατ΄ επέκταση έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι συλληφθέντες είναι ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Κομβικό ρόλο στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ έπαιξε η πρόσφατη εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο, καθώς μετά τη συγκεκριμένη ενέδρα θανάτου «άνοιξαν στόματα» στον κόσμο της νύχτας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
