• Κοινωνία

    Συνελήφθη γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ για κακοποίηση της συντρόφου του

    • NewsRoom
    Κακοποίηση γυναικών

    Πηγή: healthstories.gr


    Συνελήφθη δημοσιογράφος για κακοποίηση της συντρόφου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (25/6) και κρατείται στο Α.Τ. Ομονοίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και συνελήφθη μετά από καταγγελία της γυναίκας.

    Το θύμα φέρει σημάδια στο πρόσωπο ενώ αναμένεται και να εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Η γυναίκα, επίσης, δημοσιογράφος στην ΕΡΤ κατήγγειλε ότι την χτύπησε και την έστειλε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο καυγάς έγινε μέσα σε σπίτι όταν η γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν.

    Ο δημοσιογράφος ονόματι Ν.Κ. αναμένεται να βρεθεί αύριο Τετάρτη ενώπιον του εισαγγελέα.

    Ο συλληφθείς δημοσιογράφος εργάζεται στην ΕΡΤ, είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.

    Επειτα από αυτή την εξέλιξη η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι τίθεται σε διαθεσιμότητα. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ασχολείται με το ελέυθερο, αστυνομικό ρεπορτάζ, έχει εργαστεί πολλά χρόνια σε κανάλια αλλά και σε ιστοσελίδες.

    Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

    «Η ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

    Η υπόθεση έρχεται σε μια χρονική στιγμή που είναι στην επικαιρότητα η υπόθεση του Απόστολου Λύτρα αλλά και οι καταγγελίες για δικηγόρο που χτύπησε τη σύντροφό του, επίσης δικηγόρο.

    Διαβάστε επίσης:

    Απόστολος Λύτρας: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός για το σπίτι στο Πάτημα Χαλανδρίου



    ΣΧΟΛΙΑ