Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Συναγερμός στο Δουβλίνο: Τρία παιδιά στο νοσοκομείο από επίθεση με μαχαίρι

Eπίθεση με μαχαίρι στο Δουβλίνο (Πηγή: Sky News)

Eπίθεση με μαχαίρι στο Δουβλίνο (Πηγή: Sky News)

Σοβαρό περιστατικό με θύματα και μικρά παιδιά σημειώθηκε στο Δουβλίνο.

Διεθνή μέσα αναφέρουν σε ρεπορτάζ ότι «οι αρχές ανταποκρίνονται σε ένα σοβαρό περιστατικό στην πλατεία Πάρνε».

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν πέντε τραυματίες, από τους οποίους οι τρεις είναι παιδιά. «Πρόκειται για έναν άντρα ενήλικα, μία γυναίκα και τρία νεαρά παιδιά», σημειώνει εκπρόσωπος των αρχών.

«Ένα μικρό κορίτσι έχει σοβαρά τραύματα, τα άλλα δύο παιδιά έχουν μικρότερα τραύματα. Η γυναίκα επίσης έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό ενώ ο ενήλικας πιο ελαφρύ. Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο».

https://www.youtube.com/watch?v=uZwQ-gA4Wn8&ab_channel=SkyNews

Σύμφωνα με το BBC, πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει η ιρλανδική αστυνομία.

Ο βασικός ύποπτος για την επίθεση έχει συλληφθεί και είχε υποστεί τραύματα που θεωρείται ότι προκλήθηκαν από τον ίδιο, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν οι Irish Times. Η εφημερίδα ανέφερε πως οι πρώτες ενδείξεις υποδηλώνουν ότι ο άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί σε νεαρά άτομα και ότι περαστικοί επενέβησαν. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί έρευνες, αναφέροντας πως δεν αναζητεί κάποιο άλλο άτομο αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφινιστεί το κίνητρο της επίθεσης, που σημειώθηκε κοντά σε σχολείο, πρόσθεσαν οι Irish Times.

Διαβάστε επίσης:

Βαρόμετρο της Αγοράς Ακινήτων: 7 στους 10 θεωρούν «φούσκα» την άνοδο των τιμών

Ισπανία: Η εισαγγελία ζητά ποινή 9 ετών στον Ντάνι Άλβες

Ελλακτωρ: Στα 25,2 εκατ. ευρώ τα συνολικά καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο