Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Τη Δευτέρα η νεκροψία του παρουσιαστή του BBC Michael Mosley – Φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε (upd)

Ο δημοσιογράφος του BBC Μάικλ Μόσλεϊ

Ο δημοσιογράφος του BBC Μάικλ Μόσλεϊ

Στο νοσοκομείο της Ρόδου πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο η νεκροψία- νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στη Σύμη όπου τον αναζητούσαν από την περασμένη Πέμπτη.

Ήδη στο νησί της Σύμης μετέβη ιατροδικαστής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να διαπιστώσει τα αιτία θανάτου μακροσκοπικά, ούτε αν ο Μόσλεϊ έπεσε από τα βράχια, καθώς το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη.

Ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας. Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι. Επιπλέον, ο Μόσλεϊ ήταν σε ύπτια στάση, με το αριστερό χέρι στο στήθος.

Φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Δήμο Σύμης, ο 67χρονος βρέθηκε σε φράχτη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες δηλαδή.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε βάρκα μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία. Εκεί, οι κάμερες των κινητών εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.Άμεσα κλήθηκε στο σημείο το Λιμενικό, για να σφραγίσει τον χώρο.

«Μέσα στη βάρκα πήγαμε και οι δημοσιογράφοι όλοι μαζί, για να δούμε το σπήλαιο που λέγανε… Τράβαγαν οι κάμερες και η κάμερα της ΕΡΤ έπιασε κάτι, ένα αντικείμενο –πώς να το πω– δίπλα στον φράχτη, κοντά στην παραλία, σκοτωμένος ο άνθρωπος. Αν είναι δυνατόν, είχε φτάσει στον προορισμό του και 10 μέτρα από την παραλία που είχε 200 άτομα, δεν τον είδε κανένας, έπεσε και σκοτώθηκε», δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε όταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επεξεργάστηκαν τα πλάνα που είχαν τραβήξει από την περιοχή έρευνας, όπως αναφέρει η κρατική τηλεόραση.

Οι φωτογραφίες της ΕΡΤ με το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός:

Διαβάστε επίσης

Ψήφισε στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Βελόπουλος: Ζητάμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού