Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σεμέδο: Το εκβιαστικό μήνυμα στο Instagram – Πόσα χρήματα του ζήτησαν για να μην καταγγείλουν βιασμό

Ρουμπέν Σεμέδο

Ρουμπέν Σεμέδο

«Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δε θα πω τίποτα». Είναι το μήνυμα που ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Ρουμπεν Σεμέδο υποστηρίζει ότι έλαβε στο Instagram, λίγο πριν από τη σύλληψη του για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης.

Ο ποδοσφαιριστής απολογούμενος, παρέδωσε αντίγραφο του μηνύματος στην ανακρίτρια και την εισαγγελέα που λίγες ώρες αργότερα αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με εγγύηση 10.000 ευρώ.

«Innocent» φώναξε βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο ο Σεμέδο και έδειξε στους δημοσιογράφους τα χέρια του που ήταν χωρίς χειροπέδες.

Αυτό το μήνυμα φαίνεται πως ήταν ένα από τα στοιχεία που δεν έστειλαν στη φυλακή τον  27χρονο. Ο ίδιος υποστήριξε πως το έλαβε από άγνωστο προφίλ, δυο ώρες πριν από τη σύλληψη του και ενώ ήδη είχε υποβληθεί η σε βάρος του μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση να αφεθεί ελεύθερος έπαιξαν ρόλο ακόμα 3 στοιχεία:

-Τα κενά στις απαντήσεις της 17χρονης καταγγέλλουσας που το πρωί κατέθεσε στην ανακρίτρια.

-Η συμπεριφορά της μετά τον καταγγελόμενο βιασμό: Παρέμεινε με την 16χρονη φίλη της επί ώρες  στο σπίτι του Σεμέδο.

-Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις της 16χρονης και της 17χρονης καταγηέλουσας  με την πρώτη να καταθέτει: «Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα ο Σεμεδο δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα μου είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν».

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έλαβαν υπόψη και την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία δεν διαπιστώθηκαν πρόσφατες κακώσεις στη γενετήσια περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Ελεύθερος με εγγύηση ο Ρούμπεν Σεμέδο