• Κοινωνία

    Σάλος στον Βόλο: Διεθνής αθλητής κατηγορείται ότι χτύπησε την πρώην σύζυγο του – Δείτε φωτογραφίες

    • Λέλα Βόρρη


    Σάλο έχει προκαλέσει στην πόλη του Βόλου οι εικόνες μίας γυναίκας που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην σύζυγό της, έναν 34χρονο διεθνή αθλητή ποδηλασίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη όταν πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της για να παραλάβει το παιδί τους το οποίο επισκεπτόταν το πατέρα του στο πλαίσιο δικαστικού διακανονισμού μεταξύ των πρώην συζύγων.

    Μάλιστα  σοκάρει το γεγονός ότι όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του μικρού τους παιδιού.

    Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 31χρονη μητέρα ο 34χρονος αθλητής βιντεοσκοπούσε τις αντιδράσεις του παιδιού με το κινητό του τηλέφωνο υποστηρίζοντας πως αυτό ήθελε να παραμείνει στο σπίτι και να μην ακολουθήσει τη μητέρα του.

    Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ μόλις έγινε αντιληπτός η 31χρονη προσπάθησε να τον απωθήσει με το γνωστό αθλητή να την γρονθοκοπεί στη μύτη με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ακατάσχετη αιμορραγία.

    Οι σοκαριστικές εικόνες που εξασφάλισε το gegonota.news

    Η μητέρα αμέσως προσήχθη στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο νεαρός άνδρας κατέθεσε σε βάρος της μήνυση για ενδοοικογενειακή βία εξύβριση και απειλή.

    Αντίστοιχα η 31χρονη υπέβαλε κι αυτή μήνυση με αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί να συλλάβουν τον πρώην σύζυγό της με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

    Σύμφωνα με πηγή, το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και φέρεται να θυμάται πολύ καθαρά τον πατέρα του να χτυπά τη μητέρα του.

    Η δίκη επρόκειτο να γίνει χθες Δευτέρα αλλά αναβλήθηκε για τις 19 Ιουλίου καθώς καθώς ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

    Διαβάστε επίσης

    ΕΛΑΣ: Σχεδόν 2.000 συλλήψεις σε μια εβδομάδα

    Θεσσαλονίκη: «Φωνάζω γιατί είμαι άντρας» – Στη φυλακή 60χρονος για ενδοοικογενειακή βία



    ΣΧΟΛΙΑ