• Κοινωνία

    Σαλαμίνα: Η 20χρονη περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε από τον επίδοξο βιαστή της

    • NewsRoom


    Όλη την φρίκη που έζησε, περιέγραψε η 20χρονη κοπέλα από τη Σαλαμίνα που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού ενός 35χρονου.

    «Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην παραλία. Με ενόχλησε δύο φορές. Του κάνω ότι ”δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες”, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει ότι άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα και ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου» είπε αρχικά στο Mega και το Live News.

    «Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε και συνέχισε: «Η Αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την Αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω ότι ”τι να κάνω; να πετάξω;”. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει».

    Από την πλευρά του ο 35χρονος επίδοξος βιαστής φέρεται να αρνείται ότι είχε πρόθεση να κάνει κακό στην κοπέλα. «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Ποτέ δεν πλησίασα την κοπέλα για να την βιάσω. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δεν την απείλησα ποτέ και δεν είχα πάνω μου μαχαίρι. Είδα το κορίτσι και ήθελα απλώς να της μιλήσω επειδή είδα μια όμορφη κοπέλα. Δεν ήθελα να της κάνω κακό και δεν την ακούμπησα. Έπειτα, εμφανίστηκε ένας άνδρας και άρχισε να με χτυπά και να με καταγράφει σε βίντεο χωρίς την συναίνεσή μου και εκεί φοβήθηκα για την ζωή μου. Προς εκείνον θα κινηθώ νομικά».

    Ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί ξανά πριν από ένα χρόνο για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση δύο κοριτσιών και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας ενώ διαθέτει πλούσιο ποινικό μητρώο και καταδίκες για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι ηλεκτρονικές εγγραφές σε ΓΕΛ-ΕΠΑΛ

    Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι έβαλε τέλος στην επιχείρησή του σε ορισμένες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας

    ΕΛ.ΑΣ.: Απαγόρευση συγκεντρώσεων την Κυριακή 1/9 στην Αθήνα



    ΣΧΟΛΙΑ