• Κοινωνία

    Σαλαμίνα: Απίστευτα βίντεο με τον επίδοξο βιαστή 20χρονης – Φίλος της κοπέλας τον χτυπά και τον βρίζει

    • NewsRoom


    Απίστευτες εικόνες με τον επίδοξο βιαστή στη Σαλαμίνα, καταγράφει φίλος της κοπέλας που απειλήθηκε. Μάλιστα στο βίντεο ο φίλος της 20χρονης, έχει εγκλωβίσει σε μια παραλία τον επίδοξο βιαστή και τον προπηλακίζει και τον βρίζει.

    Ο νεαρός, ο οποίος νωρίτερα έσωσε την 20χρονη η οποία είχε βουτήξει στη θάλασσα κυνηγημένη από έναν 35χρονο ο οποίος της έλεγε ότι έχει μαχαίρι και θα την βιάσει, τραβάει με βίντεο όλα όσα γίνονται, τον χτυπά και τον ρωτά το όνομά του και τι ήθελε εκεί.

    Η κοπέλα που βρίσκεται δίπλα λέει ότι ο 35χρονος της είπε ότι «έχει μαχαίρι και θέλει να με βιάσει. Και αν δεν με βιάσει θα με μαχαιρώσει». Ο επίδοξος βιαστής προσπαθεί να απολογηθεί λέγοντας πως μπερδεύτηκε και πως ήθελε να βρει μία άλλη γυναίκα, μία πρώην του.

    Νωρίτερα η κοπέλα είχε πάει να κάνει μπάνιο όταν την προσέγγισε ένας άγνωστος άντρας και την απείλησε. Η κοπέλα προσπάθησε να διαφύγει και έτρεξε προς τη θάλασσα. Ο δράστης την ακολούθησε μέσα στη θάλασσα και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

    Στη συνέχεια εμφανίστηκε φιλικό πρόσωπο της κοπέλας και εγκλώβισε τον επίδοξο βιαστή.

     

    Στο βίντεο που ακολουθεί ο φίλος της κοπέλας ζητά από τον 35χρονο να βγει από τη θάλασσα και αυτός λέει ότι… μπερδεύτηκε και ήθελε άλλη κοπέλα.

    Διαβάστε επίσης:

    Tελεσίγραφο Nexans προς ΑΔΜΗΕ: Αναστέλλεται η κατασκευή του καλωδίου αν δε επιλυθούν οι εκκρεμότητες με τη ΡΑΕΚ έως την Παρασκευή
    Σπέτσες: Τι απαντά η δήμαρχος, Ευγενία Φραγγιά, μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του mononews για το λιμάνι
    Cenergy: Τι φέρνει η αύξηση κεφαλαίου και το νέο εργοστάσιο στις ΗΠΑ- Χρονιά ρεκόρ το 2025
     



    ΣΧΟΛΙΑ