Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση 69χρονος κτηνοτρόφος – Τον πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύεται ένας 69χρονος ο βοσκός που βρέθηκε από τον γιο του στο ποιμνιοστάσιο τους, το πρωί της Παρασκευής (06/09) σοβαρά τραυματισμένο από πυροβολισμούς.

Ο τραυματίας βρέθηκε επίσης με κομμένη και χαραγμένη με τη γλώσσα του.

Οι γιατροί φέρονται να δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή των 69χρονο ο οποίος έχει μεγάλη αιμορραγία από τους τουλάχιστον έξι πυροβολισμούς που δέχθηκε σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Σύμφωνα με το Creta 24 παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 69χρονος, που έχει δεχτεί περίπου έξι πυροβολισμούς στα πόδια και το ένα χέρι, εξακολουθεί να αιμορραγεί, ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες του έκοψαν την γλώσσα.

Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο 69χρονος εντοπίστηκε νωρίς το πρωί σε αποθήκη κοντά στο ποιμνιοστάσιο του στην περιοχή Βιλανδρέδο έχοντας τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματος από πυροβολισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Δημογλίδου για Φιλοθέη: Δεν ήταν οπαδικά τα κίνητρα της συμπλοκής – Υπάρχει τραυματίας

Φρίκη στην Κένυα: Δεκαεπτά μαθητές απανθρακώθηκαν σε κοιτώνα σχολείου

Φιλοθέη: Άγρια συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα – Στο νοσοκομείο ένας 20χρονος και δύο συλλήψεις