ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι συνέβη με την ΕΡΤ και το συλλαλητήριο, γιατί «χώρισαν» Μουτσινάς και Alpha, το παρασκήνιο της Eurovision και η μεγάλη ανατροπή στον ΑΝΤ1
Προθεσμία για να απολογηθεί στις 18 Φεβρουαρίου πήρε ο Κώστας Βαξεβάνης από την ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου.
Περίπου 200 συγκεντρωμένοι περίμεναν τον εκδότη και δημοσιογράφο έξω από τον Άρειο Πάγο χειροκροτώντας τον. Ανάμεσα τους ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, Χρήστος Σπιρτζης, Χρήστος Γιαννούλης, Γιώργος Τσίπρας, Νίκος Παππάς, Κώστας Μπάρκας, ο τομεάρχης Εσωτερικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Κώστας Ζαχαριάδης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μουζάλας και ο Λευτέρης Κρέτσος.
Ο Κώστας Βαξεβάνης έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τα αδικήματα της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας.
Προθεσμία για τις 16 Φεβρουαρίου πήρε και ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης.
Διαβάστε επίσης:
Κώστας Βαξεβάνης: Έφτασε στον Άρειο Πάγο – Στο πλευρό του βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ
Άρειος Πάγος: Η Πρόεδρος ζητά να μείνουν εκτός Δικαιοσύνης οι πολιτικές αντιπαραθέσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφη Κουτσουρέλη: Μήνυμα ανατροπής της διοίκησης του ΣΕΠΕ – «Γιώτα Παπαρίδου, φύγε»
- Μαρία και Αννα Αγγελικούση, Λιβανός, Λάτσης, Μαρτίνος, Προκοπίου, Οικονόμου αμφισβητούν αποφάσεις του ΙΜΟ
- «Ρελάνς» της κυβέρνησης για την υπόθεση των Τεμπών
- Γιατί ο Νίκος Δένδιας «στοχεύει» στη Μέση Ανατολή – Τα 14 ταξίδια και η στρατιωτική διπλωματία
