Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Δολοφονία Κυψέλη: Στη φυλακή τα 2 αδέλφια- “Δεν το είχαμε προσχεδιάσει. Θολώσαμε”, υποστήριξαν στις απολογίες τους

άνδρας με χειροπέδες

Στη φυλακή θα οδηγηθούν τα 2 αδέλφια που μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον 28χρονο εξάδελφος τους στην Κυψέλη.

Μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια ανηλίκων ο 17χρονος και ο 19χρονος κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

“Δεν είχαμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα μαχαίρια. Τα θέλαμε για την προσωπική μας ασφάλεια”, υποστήριξαν τα αδέλφια θέλοντας να καταδέιξουν ότι το έγκλημα τους δεν ήταν προμελετημένο. Θόλωσαν διότι το θύμα ήταν προκλητικό, ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Απολογούμενοι υποστήριξαν ότι το θύμα άρχισε να τους κακοποιεί σεξουλικά από τα 4 και τα 6 τους χρόνια.

«Το γεγονός που με τραυμάτισε περισσότερο απ’ όλα, ήταν η στιγμή που υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας σε σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ο αδερφός μου, ενώ εμένα με είχε βάλει να παρακολουθώ μήπως έρθει κανένας”, φέρεται να υποστήριξε ο μεγαλύτερος αδελφός.

Ο ανήλικος περιέγραψε, σύμφωνα με πληροφορίες, πώς ο ξάδελφος τους τους προσέγγισε:

“Σε ηλικία 3-4 ετών με προσέγγιζε με βιντεοπαιχνίδια και μου έλεγε πρώτα να κάνουμε κάτι μεταξύ μας και μετά θα με άφηνε να παίξω με αυτά, τα οποία τότε οι γονείς μας δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια να μας παρέχουν.”

Για τη μοιραία συνάντηση με το θύμα το βράδυ της Δευτέρας ο 17χρονος υποστηριξε:

“Στη συνάντηση εμείς τον ρωτούσαμε, γιατί μας προξένησε αυτό το κακό κι εκείνος αποκρίθηκε μιλώντας μας ειρωνικά και απειλητικά. Ειδικότερα, μας είπε να το ξεχάσουμε, λέγοντας: «Τι θέλετε και τι νομίζετε θα πετύχετε με το να με ρωτάτε συνέχεια για όσα έγιναν». Στο τέλος μας απευθύνθηκε λέγοντας μας, ότι θα πρέπει να το θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση και ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική εμπειρία μαζί του. (…)Τότε, με τη συμπεριφορά του το θύμα μας προκάλεσε, αναφερόμενος σε σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση που είχαμε υποστεί από εκείνον στο παρελθόν και αρχίσαμε να ξαναζούμε στο μυαλό μας τα όσα μας είχαν συμβεί και τότε νιώσαμε ασυγκράτητο θυμό, οργή και αγανάκτηση. Γι’ αυτό εκείνη τη χρονική στιγμή θόλωσα, έβγαλα το μαχαίρι και του κατάφερα μαχαιριά στο σώμα του. Κατά τη διάρκεια της πάλης μου με τον θανόντα, αυτός με αντιμετώπισε οπότε στη συνέχεια βλέποντας ο αδερφός μου να βρίσκομαι σε αδυναμία απέναντι του, σε σημείο που τελικά απειλήθηκε η δική μου ζωή, όντας μεγαλύτερος ο θανών, έβγαλε το μαχαίρι και ο αδερφός μου και τον μαχαίρωσε».

Πριν από τις απολογίες, κατέθεσαν στην ανακρίτρια ανηλίκων οι γονείς και η σύντροφος του 19χρονου. Η τελευταία φέρεται να υποστήριξε ότι ο νεαρός της είχε εκμυστηρευτεί την κακοποίηση του από τον εξάδελφο του.
Ο πατέρας των κατηγορουμένων φέρεται να κατέθεσε ότι έμαθε πριν από 1 χρόνο αλλά δίσταζε να προχωρήσει σε καταγγελία καθώς ο δράστης είναι γιος του αδελφού του.

Διαβάστε επίσης

Αθήνα – Σωκράτους: Ζευγάρι Αλβανών συνελήφθη με όπλο και εκρηκτικά μετά από τυχαίο έλεγχο στο ΙΧ τους

ΥΠΠΟ: Τι απαντά στα δημοσιεύματα για τον γάμο της Θεοδώρας στο Βυζαντινό Μουσείο

Γαλλία: Ανησυχία στους εύπορους από τον προϋπολογισμό «λιτότητας» του Μπαρνιέ – Πού στοχεύει