Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Πυρκαγιά στους Ευζώνους – Κλειστό το τελωνείο

Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση κοντά στο τελωνείο των Ευζώνων. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:00 σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Τσολιάδες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση 39 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις νερού και ένα ελικόπτερο.

Κλειστό το τελωνείο

Την ίδια στιγμή, κλειστό βρίσκεται το τελωνείο Ευζώνων λόγω πυρκαγιάς ενώ δεν διεξάγονται διελεύσεις οχημάτων, από και προς το ελληνικό έδαφος, μέσω του τελωνείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των επίγειων δυνάμεων πυρόσβεσης στο σημείο αποφασίστηκε να κλείσει η ΠΑΘΕ, από το ύψος της γέφυρας Πολυκάστρου μέχρι το τελωνείο και η κυκλοφορία για τα οχήματα που κινούνται προς τα βόρεια σύνορα διεξάγεται μέσω του Πολυκάστρου.

Ταυτόχρονα, οι τελωνειακές αρχές της γειτονικής χώρας έκλεισαν την είσοδο προς το ελληνικό έδαφος για να αντιμετωπιστεί η φωτιά και εφόσον οι ελληνικές αρχές ανάψουν το «πράσινο φως» θα αποκατασταθεί η λειτουργία στο συνοριακό πέρασμα προς τη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης: 

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών για ενδοοικογενειακή απειλή

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Η μηδενική ανοχή στο οργανωμένο έγκλημα αποτελεί δέσμευσή μας