Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Μεγάλη φωτιά στη Σέριφο – Νέο μήνυμα του 112, εκκενώνονται 8 οικισμοί (upd)

Ανεξέλεγκτα καίει η φωτιά, που εκδηλώθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα, σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Λιβάδι στη Σέριφο.

Στο σημείο επιχειρούν 4 πυροσβέστες με 1 όχημα και υδροφόρες του δήμου, ενώ αυξήθηκαν τα εναέρια μέσα και πλέον πραγματοποιούν ρίψεις νερού 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Για τρίτη φορά ήχησε το 112 στη Σέριφο.

Ειδικότερα στις 21:01 εστάλη μήνυμα που αναφέρει: «Πυρκαγιά στη Σέριφο. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Ράμος, Λιβαδάκια, Καράβι, απομακρυνθείτε προς Λιβάδι.»

Επιπρόσθετα στις 19:34 εστάλη δεύτερη φορά μήνυμα από το 112 που ανέφερε: «Πυρκαγιά στην Σέριφο. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Κουταλάς, Γάνεμα, Βάγια, Καλό Αμπέλι απομακρυνθείτε προς τη Χώρα Σερίφου μέσω Κουτάλα».

Σημειώνεται ότι και στις 18:29 στάλθηκε μήνυμα από το 112 που ανέφερε: «Πυρκαγιά στην Σέριφο. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Ράμος και Λιβάδι απομακρυνθείτε προς Σέριφο».

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Πάρνηθα: Χωρίς ενεργό μέτωπο με διάσπαρτες εστίες – «Η μάχη δεν έχει τελειώσει»

Εκδηλώθηκαν 54 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι

Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για 1-5 Ιουλίου