• Κοινωνία

    Πύργος: Μαχαιρωμένη με τραύματα από κατσαβίδι στον λαιμό βρέθηκε η 11χρονη – Ομολόγησε 37χρονος (upd)

    • Λέλα Βόρρη


    Νεκρή από τραύματα στον λαιμό εντοπίστηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Ηλεία λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Κυριακής.

    To νεαρό κορίτσι είχε εξαφανιστεί  στο χωριό Μυρτιά, στον κάμπο της Ηλείας.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 37χρονος θείος του κοριτσιού φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε το κοριτσάκι με κατσαβίδι στον λαιμό.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αμάξι του 37χρονου μιας και είχε ιδιαίτερη οικειότητα και εμπιστοσύνη καθώς ήταν θείος της και εξάδελφος της μητέρας του.

    Άγνωστο παραμένει το πρόσχημα του 37χρονου με το οποίο έπεισε την 11χρονη να επιβιβαστεί στο αμάξι του.

    Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη όντως είχε επιβιβαστεί  στο αυτοκίνητο του 37χρονου θείου της και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

    Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για υπόθεση βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού το 2017, ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους και έδινε παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

    Η σωρός της 11χρονης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταχάρι Ηλείας.

    Να σημειωθεί ότι την εξαφάνιση είχε δηλώσει η μητέρα της 11χρονης και είχε εκδοθεί amber alert από το Χαμόγελο του παιδιού.

    Ο 37χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης.

    Στην περιοχή έχει σπεύσει ιατροδικαστής και η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

    Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

    Για την υπόθεση η αστυνομία ανακοίνωσε: Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας.

    «Μου είπαν ότι βρήκαν ένα κορίτσι, πάω να δω αν είναι η κόρη μου», είπε η μητέρα της Βασιλικής μιλώντας στα Mega, ενώ νωρίτερα είχε απευθύνει έκκληση μέσω του Star για να βρεθεί το παιδί της.

    Διαβάστε επίσης



    ΣΧΟΛΙΑ