• Κοινωνία

    Πύργος: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η απολογία σήμερα του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης- Φόβοι για πράξεις αντεκδίκησης

    Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνης της 11χρονης


    Σε τεταμένη ατμόσφαιρα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται σήμερα η απολογία του καθ’ ομολογίαν 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής στον Πύργο.

    Στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης  αναμένεται ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, λόγω της έντασης που προκάλεσε η ειδεχθής πράξη του 37χρονου, ενώ έχει προβλεφθεί το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να απολογηθεί στο αστυνομικό τμήμα , στην περίπτωση που η συγκέντρωση του κόσμου δεν το επιτρέψει την παρουσία του στα δικαστήρια.

    Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν πως η  τοπική αστυνομία  έχει στείλει προειδοποιητικό μήνυμα πως δεν θα ανεχθεί καμία ενέργεια που να παραπέμπει σε εκδίκηση ή βεντέτα.

    Το κύμα οργής που κατακλύζει  όλη την περιοχή για την αποτρόπαια πράξη του 37χρονου δολοφόνου είναι τεράστιο γεγονός που ενισχύει το φόβο για πράξεις αντεκδίκησης .

    Υπενθυμίζεται πωςτην περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια της κηδείας της 11χρονης, άγνωστοι προκάλεσαν φωτιά στο λυόμενο που διέμενε ο δράστης με την οικογένειά του, η οποία πάντως έχει αποχωρήσει από την οικογενειακή εστία.

    Διαβάστε επίσης:

    Ενδιαφέρον από ξένους αγοραστές για τις κατοικίες στο Ελληνικό

    Μοντέλο Ωνάση στις μετακινήσεις με ελικόπτερο αναβιώνει η hoper

    Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκαν 3 αστυνομικοί



    ΣΧΟΛΙΑ