Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Πέθανε ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης

Καρυδη-Σμαραγδα-Ντινος

Ντίνος Καρύδης και Σμαράγδα Καρύδη

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 85 ετών ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη.

Ο γνωστός ηθοποιός έδινε, σύμφωνα με πληροφορίες, επί χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου του γνωστοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, μέσα από ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο διαδίκτυο.

«Αγαπημένε μου φίλε καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανηψάκι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε κ μας ένωσε βαθιά οικογενειακή φιλία. Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστείρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη.. Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα σε αγαπάμε πάντα και θα σε αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγράφου..Καλό ταξίδι λατρευτέ μας Ντινάκο και θερμά συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα..» γράφει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σε προ ετών συνέντευξή του, ο Ντίνος Καρύδης αναφέρθηκε στην κόρη του, Σμαράγδα, και τόνισε πως είναι πολύ τυχερός που την έχει στο πλάι του.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά, εκείνη ήταν που βρέθηκε στο πλευρό του και τον βοήθησε ακόμα και στα οικονομικά του προβλήματα.

«Η Σμαράγδα είναι βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα είχα αυτή τη στιγμή ούτε τηλέφωνο να μιλήσω. Δεν θα είχα ούτε για το νοίκι. Ευτυχώς, η Σμαράγδα μας βοηθάει» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Το υποκριτικό του ταλέντο είχε ξεδιπλωθεί τόσο στη μεγάλη οθόνη και το θέατρο όσο και σε τηλεοπτικές σειρές.

Μάλιστα για τις αξιομνημόνευτες συνεργασίες του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τα εξής:

Στην ταινία «Η Αλίκη στο ναυτικό» όταν κάναμε τη σκηνή της παρέλασης μου φέρνει το όπλο στο πρόσωπο μου και παραλίγο να μου βγάλει το μάτι. Μου είπε η ίδια Ντίνο πρόσεξε θα σου φέρω το όπλο στο μάτι να κάνεις λίγο προς τα πίσω. Συνεννοηθήκαμε και έγινε αυτό. Όλος ο κόσμος νομίζει ότι είχε γίνει κατά λάθος. Αυτό το λέω για πρώτη φορά. Θυμάμαι όταν πήγα και βρήκα την Τζένη Καρέζη και την είδα μπροστά μου έπαθα ζημιά με τα μάτια της. Δεν είχε βρει τον Καζάκο ακόμη. Τα μάτια της Καρέζη ήταν απίστευτα και δεν θα ξεχάσω το πόσο εντυπωσιάστηκα. Ήταν φίρμα ήδη.

Διαβάστε επίσης: 

Ντίνος Καρύδης: Η Σμαράγδα με στηρίζει οικονομικά (video)

Ντίνος Καρύδης: Το πρώτο μήνυμα μετά το έμφραγμα που υπέστη

Απίστευτη εξέλιξη με τον Ντίνο Καρύδη: Οι εξετάσεις ήταν λάθος!!!