Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Πέθανε νικημένος από τον κορονοϊό ο γιατρός της Βουλής

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στη Βουλή η είδηση του θανάτου του γιατρού του κοινοβουλίου Ιωάννη Μητρόπουλου, ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» με κορονοϊό και έχοντας υποκείμενο νόσημα.

Ο 52χρονος ιατρός παρείχε για χρόνια τις ιατρικές υπηρεσίες του στη Βουλή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους βουλευτές, εργαζόμενους και δημοσιογράφους.

Για την απώλειά του ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του:

«Ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους, καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά».

Η σύζυγος του Ιωάννη Μητρόπουλου νοσηλευόταν επίσης με Covid-19 και κατάφερε να ξεπεράσει τη σκληρή δοκιμασία για την υγεία της.

Σε εφαρμογή ο αυστηρότερος περιορισμός της κυκλοφορίας – Τι έχει αλλάξει σε σχέση με πριν

ΕΟΔΥ: 3.038 νέα κρούσματα, 38 θάνατοι και 336 διασωληνωμένοι – Δείτε τη γεωγραφική κατανομή