Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Παρβοϊός: Δεύτερο κοριτσάκι νεκρό – Πέντε περιστατικά στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα

Διαστάσεις …επιδημίας παίρνει ο παρβοϊός στη Θεσσαλονίκη, Μέσα σ΄ένα τρίμηνο νικήθηκε, από παρβοϊό και δεύτερο κοριτσάκι, μ’όλις 2,5 ετών, ενώ πληθαίνουν τα κρούσματα στη συμπρωτεύουσα, όπου το τελυταίο διάστημα έχουν προσβληθεί 5 άτομα.

Το κοριτσάκι κατέληξε  στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, όπου , σύμφωνα με πληροφορίες διακομίστηκε ως ανγκαία μεταφορά,  από το νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης.

Το κοριτσάκι, που κατέληξε με πολυοργανική ανεπάρκεια, είχε νοσήσει από παρβοϊό, ο οποίος του προκάλεσε μυοκαρδίτιδα, ενώ φέρεται να είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, καθώς αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο είναι ένα από τα 5 περιστατικά που σημειώθηκαν στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα, ενώ δυστυχώς δύο παιδιά έχουν ήδη φύγει από την ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Αναγνώριση πλασματικών ετών και για την επικουρική σύνταξη με 15ετία – Τι προβλέπει η νέα διάταξη

ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιες είναι οι πληρωμές της εβδομάδας

Δολοφονία Ψυχικό: Ποιός είναι ο «ωραίος Γιώργος», φερόμενος ως εκτελεστής – Tα στοιχεία που «δείχνουν» τον ηθικό αυτουργό