Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Πάρνηθα: Έριχναν πυροτεχνήματα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για τις πυρκαγιές

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από την Πάρνηθα, οι οποίες δείχνουν ασυνείδητους να συνεχίζουν απτόητοι τη ρίψη βεγγαλικών και μάλιστα την ώρα που η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές.

Ειδικότερα, την Παρασκευή (21/06), την ίδια ημέρα δηλαδή που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στην Ύδρα από πυροτεχνήματα και που η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση συναγερμού για πυρκαγιές, κάποιοι έριχναν πυροτεχνήματα στην ευρύτερη περιοχή της Πάρνηθας, σύμφωνα με το Mega.

Με τις ριπές των ανέμων να φτάνουν τα 10 μποφόρ και παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις, κάποιοι έριχναν ακάθεκτοι πυροτεχνήματα κοντά στο δάσος της Πάρνηθας, σε μια περιοχή η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια από φωτιές.

Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, και την επόμενη ημέρα, το Σάββατο (22/06), σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 22.30 το βράδυ, έπεσαν ξανά πυροτεχνήματα κοντά στην Πάρνηθα.

Διαβάστε επίσης:

2ο Piraeus Street Long Jump: Πρώτος ο Μίλτος Τεντόγλου – Τρίτη επίδοση στον κόσμο από την Ροτάρου

Καιρός: Χαλάζι σε ορεινά χωριά στα Τρίκαλα- Σκοτείνιασε ο ουρανός στη Λάρισα

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Χρυσό ο Χρήστου, ασημένιο ο Μακρυγιάννης στα 100μ. στο ύπτιο