ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γάλλοι ερευνητές πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία των διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι του 2024 και σε εταιρείες διαχείρισης εκδηλώσεων που συμμετέχουν στην τελετή έναρξης, δήλωσαν στο AFP πηγές προσκείμενες στην έρευνα.
Οι πηγές ανέφεραν ότι οι έφοδοι πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, στο πλαίσιο έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με την υποτιθέμενη ευνοιοκρατία κατά την ανάθεση συμβάσεων που συνδέονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Εκτός από τους διοργανωτές, η έρευνα επικεντρώθηκε και γύρω από τις εταιρείες δημοσίων σχέσεων Double 2, Ubibene, Obo και Paname 24.
Διαβάστε επίσης:
Πετραλιάς – Κουτεντάκης: Εφικτοί οι στόχοι του προϋπολογισμού 2024
Το Ελσίνκι μπλοκάρει τις ρωσικές εξαγορές ακινήτων
Πούτιν: Η ΔΟΕ χρησιμοποιεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως εργαλείο πολιτικής πίεσης και διακρίσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γεωπολιτική αξία του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού
- Ο πρώτος δισεκατομμυριούχος της Αλβανίας: Η διαδρομή του Σαμίρ Μάνε από την εξορία στη δημιουργία μίας αυτοκρατορίας
- Η μυστική αυτοκρατορία του κληρονόμου της Hermes: Η αγωγή των 16 δισ. και το αόρατο χέρι του Κατάρ
- Γιατί ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε τώρα τα νέα μέτρα στήριξης ύψους 1 δισ. ευρώ – Οι στόχοι της ΔΕΘ
