ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πάπας Φραγκίσκος εμφάνισε διπλή ή αλλιώς αμφίπλευρη πνευμονία, γεγονός που περιπλέκει περαιτέρω τη θεραπεία για τον 88χρονο ποντίφικα, ανακοίνωσε το Βατικανό την Τρίτη, σύμφωνα με το Reuters.
«Οι εργαστηριακές εξετάσεις, η ακτινογραφία θώρακος και οι κλινικές εξετάσεις του Αγίου Πατέρα συνεχίζουν να παρουσιάζουν μια περίπλοκη εικόνα», αναφέρεται σε ανακοίνωση.
«Η αξονική τομογραφία θώρακα που έκανε ο Άγιος Πατέρας σήμερα το απόγευμα έδειξε την έναρξη αμφίπλευρης πνευμονίας που απαιτεί περαιτέρω φαρμακευτική θεραπεία», προστίθεται.
«Παρόλα αυτά, ο Πάπας Φραγκίσκος παραμένει σε καλή διάθεση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο πάπας Φραγκίσκος έπασχε από λοίμωξη του αναπνευστικού για περισσότερο από μια εβδομάδα και εισήχθη στο νοσοκομείο Gemelli της Ρώμης στις 14 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Εφετείο μπλοκάρει την διαγραφή φοιτητικών δανείων του Μπάιντεν
Τέμπη: Στη Βουλή δικογραφία – μήνυση κατά του πρωθυπουργού και πρώην υπουργών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Τρίτη συνεχόμενη ανοδική εβδομάδα παρά τις απώλειες της Παρασκευής
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση και ο στρατός του Λιβάνου να αφοπλίσουν τη Χεζμπολάχ
- Wall Street: Νέο sell off έφεραν οι ανησυχίες για κατανάλωση και πληθωρισμό – Βαριές απώλειες για τους τεχνολογικούς κολοσσούς
- Σεισμός στη Μιανμάρ: Σπάνια έκκληση της Χούντας για βοήθεια – Απειλείται με «ρευστοποίηση» η χώρα
