ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο με βρογχίτιδα εισήχθη ο Πάπας Φραγκίσκος και αυξάνεται η ανησυχία για την υγεία του.
Όπως αναφέρει το Βατικανό σε ανακοίνωσή του, ο Πάπας μετά την ακρόαση της Παρασκευής μεταφέρθηκε στην πολυκλινική Gemelli της Ρώμης για διαγνωστικές εξετάσεις και για θεραπεία κατά της βρογχίτιδας.
Πριν πέντε μέρες ο Πάπας Φραγκίσκος διέκοψε, την ομιλία του στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, λόγω της βρογχίτιδας.
«Σας ζητώ συγνώμη, έχω μια δυσκολία στην αναπνοή», είχε πει τότε και κάλεσε συνεργάτη του να συνεχίσει να διαβάζει την ομιλία του.
Μάλιστα, κάποιες μέρες νωρίτερα o Φραγκίσκος, εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων, είχε αποφασίσει να διακόψει τις επίσημες συναντήσεις του στο Αποστολικό Μέγαρο του Βατικανού και επέλεξε, ως εναλλακτικό χώρο, τον ξενώνα της Αγίας Μάρθας, μέσα στο Βατικανό, όπου διαμένει.
Διαβάστε επίσης:
Πληθωρισμός: Στο 2,7% τον Ιανουάριο
Σύνοδος για την ασφάλεια στο Μόναχο: Ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης στο επίκεντρο Τραμπ και Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Κληρώνει» αύριο για τον κατώτατο μισθό – Στο υπουργικό οι ανακοινώσεις για την αύξηση
- Πάπας Φραγκίσκος: Θα μπορούσε να μην τα καταφέρει, λέει ο γιατρός του – Με βραδιά… πίτσας στο νοσοκομείο γιόρτασε την ανάνηψή του
- Ναι μεν, αλλά… από Ζελένσκι: Θα εφαρμόσουμε τις συμφωνίες που ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ – Να μην αποδυναμωθούν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Ευρωαγορές: Άλμα 1,13% για τον DAX, στο +5% η μετοχή της Bayer
