ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Θα ήθελα να βρίσκομαι ανάμεσά σας αλλά -όπως γνωρίζετε- βρίσκομαι στην πολυκλινική Τζεμέλι, διότι χρειάζομαι ακόμη λίγες θεραπείες για την βρογχίτιδά μου», αναφέρει σε σημερινό μήνυμά του, ο πάπας Φραγκίσκος.
Παράλληλα, κάλεσε τους πιστούς να συνεχίσουν να προσεύχονται υπέρ της ειρήνης στην Παλαιστίνη, στο Ισραήλ και σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, όπως και στην Μιανμάρ, στην περιοχή Κίβου και στο Σουδάν.
Ο ποντίφικας, θέλησε να ευχαριστήσει τους πιστούς «για την εγγύτητα και τις προσευχές με τις οποίες τον συνοδεύουν, τις ημέρες αυτές», όπως και τους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Τζεμέλι, για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, εισήχθη στην πανεπιστημιακή πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης για θεραπεία λοίμωξης του αναπνευστικού.
Διαβάστε επίσης:
Πάπας Φραγκίσκος: Εισήχθη στο νοσοκομείο
Μάρκο Ρούμπιο (Αμερικανός ΥΠΕΞ): Κύρια πηγή αστάθειας το Ιράν – Συμφωνεί με τον Νετανιάχου
Ο Μακρόν καλεί σε συνάντηση τους ηγέτες για να συζητήσουν την ασφάλεια της Ευρώπης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Κάλυψε τον Γουόλτς για την «γκάφα» με τον δημοσιογράφο στη συνομιλία για τους Χούθι – Πήρε ένα μάθημα και είναι καλός άνθρωπος
- Κατάπαυση του πυρός στη Μαύρη Θάλασσα: Συμφωνία Ρωσίας – Ουκρανίας ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος
- Πιτσιλής: Δηλώσεις ΦΠΑ ανά μήνα σε τρεις φάσεις για όλους τους επαγγελματίες – Από 1η Απριλίου
- Κοντογεώργης: Η ανάπτυξη της περιφέρειας, εθνικός στόχος που μας ενώνει
