ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ότι στείλαμε από αμυντικό υλικό στην Ουκρανία ήρθε από τα αποθέματά μας.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποδυναμώσουμε κανένα σημείο της αμυντικής μας διάταξης, ιδίως τα νησιά, για να πάρουμε κάποιο σύστημα από εκεί και να το στείλουμε στην Ουκρανία».
Αυτό ξεκαθάρισε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας, σήμερα, κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής επιτροπής που επεξεργάζεται μνημόνια κατανόησης ανάμεσα στην Ελλάδα, την Τουρκία και τη Ρουμανία.
Τόσο η στρατιωτική όσο και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας έχουν, είπε ο υπουργός, ήδη, καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να αποδυναμωθεί η άμυνα του ελληνικού εδάφους για να συνδράμει η χώρα μας στην άμυνα της Ουκρανίας.
Διαβάστε επίσης
Νίκος Παναγιωτόπουλος: Η Ρωσία απειλείται με απομόνωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bloomberg: Κλιμακώνεται η ένταση στην Υεμένη – Εξετάζεται κι άλλη επίθεση κατά των Χούθι από ΗΠΑ και Άραβες
- Ρωσία: Αφαιρεί τους Ταλιμπάν από τον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων
- Λαγκάρντ: Οι προοπτικές για την ανάπτυξη έχουν επιδεινωθεί λόγω των εμπορικών εντάσεων
- ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν τις ημέρες του Πάσχα
