ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ομολογία για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου φέρεται να έδωσε η αδελφή του θύματος απολογούμενη στην 15η Τακτική Ανακρίτρια, η οποία και θα κρίνει όσα είπε η 23χρονη κατηγορούμενη, καθώς φαίνεται ότι οι ισχυρισμοί της δεν συνάδουν με ευρήματα της υπόθεσης.
Η αδελφή, όπως η μητέρα, αλλά και η θεωρούμενη ως βασική κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά τους, κρίθηκαν αργά το απόγευμα προφυλακιστέες μετά τις απολογίες που έδωσαν για τη φρικιαστική υπόθεση.
Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, η 23χρονη αδελφή του θύματος φέρεται να είπε πως ήταν αυτή που σκότωσε τη Φαίη πριν δύο χρόνια. Φέρεται επίσης να απέδωσε το έγκλημα στο μίσος που έτρεφε εναντίον της Φαίης. Η κατηγορούμενη φέρεται παράλληλα να επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομολογία που έδωσε η 23χρονη φαίνεται να είναι σε διάσταση με ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Οι άλλες δύο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία. Η μητέρα της 23χρονης Φαίης δήλωσε εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες, αρνούμενη ότι έχει σχέση με το έγκλημα σε βάρος της κόρης της.
Στην απολογία της η 56χρονη κατηγορούμενη φέρεται να δήλωσε ότι αγαπούσε πολύ τη Φαίη αρνούμενη ότι έκανε κάτι σε βάρος της.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Διαβάστε επίσης
Νέα τραγωδία: Αυτοπυροβολήθηκε 17χρονος μαθητής στα Ιωάννινα
Στη φυλακή οι 3 κατηγορούμενες για τον θάνατο της Φαίης Μπακογιώργου – Τι παραδέχθηκε η αδελφή της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
