ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή Φως στο Τούνελ παραχώρησε συνέντευξη ο Μάνος Δασκαλάκης, σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας.
Στο trailer που κυκλοφόρησε για την αποψινή εκπομπή στο MEGA, ο 30χρονος άνδρας λέει: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά».
Στη συνέχεια του βίντεο, η δημοσιογράφος ρωτά τον Μάνο Δασκαλάκη για κάποιο όνειρο που είχε δει: «Σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στην Τζωρτζίνα;», με εκείνον να απαντά: «Ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα».
Η δημοσιογράφος επανέρχεται και ρωτάει «για ποιο πράγμα» με τον πατέρα της 9χρονης να απαντάει «για τη δικαίωση».
Η συνέντευξη στο Φως στο Τούνελ θα προβληθεί απόψε στις 23:20 στο MEGA.
Διαβάστε επίσης:
Νέα μαρτυρία-σοκ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν αρρωστήσει το παιδί, ο Μάνος θα έρθει πίσω;»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όμιλος Qualco: Ένα βήμα πριν την είσοδο στο Χρηματιστήριο Αθηνών
- 3.907.017 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Μάρτιο
- BriQ Properties: Στα 7,5 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 – Μέρισμα €0,135 ανά μετοχή
- Χάρης Δούκας από Βαρώσια: Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει (Βίντεο)
