• Κοινωνία

    Ο καιρός σήμερα: Πού θα βρέξει

    καιρός


    Αίθριος αναμένεται για σήμερα, Δευτέρα, ο καιρός. Τοπικές βροχές πιθανώς να εμφανιστούν στην Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στην Κρήτη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Θα υπάρχει παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ.

    Αναλυτικά ο καιρός κατά τόπους:

    Αττική

    Αίθριος γενικά ο καιρός και στην Αττική, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 η 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία/ Θράκη

    Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και θα πνέουν βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελαχίστη κατά τόπους 2, με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου/ Ήπειρος/ δυτική Στερεά/ Δυτική Πελοπόννησος

    Στα βόρεια γενικά ο καιρός θα είναι αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Στα νότια θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία/ Ανατολική Στερεά/ Εύβοια/ Ανατολική Πελοπόννησος

    Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια, παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 ή 4 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νότια βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελαχίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Κυκλάδες/ Κρήτη

    Στις Κυκλάδες γενικά θα είναι αίθριος ο καιρός. Στην Κρήτη θα υπάρξουν παροδικές νεφώσεις μέχρι τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βρόχων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου/ Δωδεκάνησα

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Τι αναμένεται για αύριο, Τρίτη

    Για αύριο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, τα νότια και από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια πελάγη από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα σημεία, θα είναι δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει άνοδο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο σοκ στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε 41χρονος αρχιλοχίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αρκάς «ξαναχτυπά»: Το αιχμηρό σχόλιο για την… καρέκλα του πρωθυπουργού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου



    ΣΧΟΛΙΑ