• Κοινωνία

    Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του πήγε μετά κανονικά για δουλειά


    Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του επιχείρησε ο Ν.Κ., ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κρατείται για βία. Η αιτία, σύμφωνα με το θύτη ήταν ότι η σύντροφός του, επίσης δημοσιογράφος της ΕΡΤ, του ζήτησε να χωρίσει επειδή είδε κάποιες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την εν διαστάσει σύζυγό του και τα παιδιά τους.

    «Αισθάνομαι άσχημα για όσα έγιναν, είμαι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό με την σύντροφό μου, ο οποίος ξεκίνησε με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που είχα αναρτήσει, στις οποίες εμφανίζομαι με την πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

    «Εκείνη τη στιγμή μου ζήτησε να χωρίσω με την πρώην σύζυγό μου και γι’ αυτό τον λόγο ξεκίνησε ο διαπληκτισμός. Στο παρελθόν ποτέ δεν την έχω αγγίξει και δεν είμαι κακοποιητής όπως με παρουσιάζουν.

    Με επισκέφθηκε η εν διαστάσει σύζυγός μου, εχθές στο Α.Τ. Ομόνοιας μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα, μου μίλησε ανθρώπινα και μου είπε ότι θα με στηρίξει, έχουμε δύο παιδιά και μία πολύ καλή σχέση.

    Μου είπε ότι δεν ήθελε τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ και ότι το panic button της το εγκατέστησαν οι αστυνομικοί και όχι η ίδια και γι’ αυτόν τον λόγο δεν ζήτησε την ποινική μου δίωξη. Θα εμφανιστεί επειδή το αίτημα τιμωρείται αυτεπάγγελτα».

    Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο θύτης λίγο μετά τον ξυλοδαρμό, πήγε κανονικά να κάνει τη βάρδια του στην ιστοσελίδα που δούλευε. Μάλιστα όταν έγινε γνωστή η είδηση οι συνάδελφοι του τον καλούσαν για να κάνει ρεπορτάζ και να μάθεις ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που ξυλοκόπησε την σύντροφό του.

    Διαβάστε επίσης:

    Πανελλαδικές: Συντριβή σε Ιστορία, Φυσική, Μαθηματικά – Τι δείχνουν τα στατιστικά

    Φορολογία: Νέα έκπτωση φόρου έως και 4% για τους συνεπείς
    Νέες αποκαλύψεις: Μπλέξαν οι γραμμές για το ρεύμα σε επένδυση μεγάλης πολυεθνικής – Οι ευθύνες Μανουσάκη



    ΣΧΟΛΙΑ