• Κοινωνία

    O δημοσιογράφος της ΕΡΤ χτύπησε άγρια τη σύντροφό του προκαλώντας της κάταγμα στο κεφάλι

    • NewsRoom
    Βιασμός, κακοποίηση


    Αγρια κακοποιημένη σε σημείο που να έχει κάταγμα στο πρόσωπο, είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ η οποία κατήγγειλε βία σε βάρος της από τον επίσης δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης, Ν.Κ. ο οποίος και συνελήφθη.

    Το σκηνικό που περιγράφεται δείχνει βαριά κακοποίηση της κοπέλας η οποία κατήγγειλε το γεγονός που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, χθες Τρίτη, ενώ ζήτησε και το panic button.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα, σύντροφος του γνωστού δημοσιογράφου, εδάρη ανηλεώς στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας και αρχικά δεν ήθελε να καταγγείλει το γεγονός από φόβο. Όταν είδε ότι ο θύτης την είχε «στήσει» έξω από το σπίτι της αλλά και της έστελνε απειλητικά μηνύματα πήγε στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας και έκανε την καταγγελία. Είχε επίσης εξεταστεί στο ΚΑΤ με τους γιατρούς να βλέπουν μια βαριά κακοποιημένη κοπέλα που είχε κάταγμα στο σαγόνι.

    Η Αστυνομία αναζήτησε τον δημοσιογράφο και τον συνέλαβε. Πέρασε στο κρατητήριο τη νύχτα και θα μεταβεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

    Ωστόσο, οι αρχές έχουν καλέσει και την πρώην σύζυγο του δημοσιογράφου, με τον οποίο έχει δύο μικρά παιδιά, προκειμένου να καταθέσει και η ίδια αν έχει πέσει θύμα κακοποίησης στο παρελθόν από τον σύζυγό της.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι και αυτή μίλησε για κάποιους καυγάδες και επεισόδιο που όμως δεν είχε καταγγείλει.

    Με βάση τα καταγγελλόμενα, το ξημέρωμα της Κυριακής υπήρξε άγριος καυγάς του τηλεοπτικού δημοσιογράφου με τη σύντροφό του και μόλις αυτή του ζήτησε να χωρίσουν την χτύπησε άσχημα.

    Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το γεγονός η διοίκηση της ΕΡΤ έθεσε σε διαθεσιμότητα τον δημοσιογράφο ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες έκανε ρεπορτάζ για την… ενδοοικογενειακή βία, με αφορμή την υπόθεση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα.

    Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

    «Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

    Διαβάστε επίσης:

    Γαλλικές εκλογές: Εγκλωβισμένος στο ριψοκίνδυνο στοίχημά του ο Μακρόν
    Τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας
    Ο Όμιλος Γκριμάλντι, έχει κέρδη 483 εκατ. ευρώ, αλλά δεν πληρώνει τις υπερωρίες στους ναυτικούς του «Κνωσσός Παλλάς»!
     



    ΣΧΟΛΙΑ