• Κοινωνία

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχασε τον αγαπημένο του «Φρι» και δίνει τεράστια αμοιβή

    • NewsRoom

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον αγαπημένο του «Φρι»


    Μια όχι και τόσο συνηθισμένη κίνηση έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αν και όποιος γνωρίζει την αγάπη του για τη γάτα του, δεν θα εκπλησσόταν. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ΒΙΑΝΕΞ και ηγέτης του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε ότι δίνει αμοιβή για τον αγαπημένο το γάτο «Φρι», ο οποίος έχει γίνει viral από τα βιντεάκια που κάνει μαζί του ο κ. Γιαννακόπουλος όταν θέλει να ανακοινώσει κάποια μεταγραφή.

    Ο αγαπημένος γάτος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός χάθηκε κι ο ίδιος όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως προσφέρει τεράστια αμοιβή σε όποιον βρει τον «Φρι».

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε συγκεκριμένα ένα story το πρωί της Πέμπτης (1/8) στο οποίο γράφει «Χάθηκε στην περιοχή της Εκάλης γύρω από το Εκάλη Κλαμπ… Αμοιβή τεράστια σε όποιον τον βρει και τον φέρει…» έχοντας μία φωτογραφία του γάτου.

    Δείτε την ανάρτησή του:

     


    Λίγη ώρα μετά την εξαφάνιση του Φρι, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο, όπου δείχνει ένα ΙΧ να περνάει τον δρόμο και να χτυπάει τον Φρι δίχως να σταματήσει μετά.

    Αυτό το γεγονός έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όπως είναι απόλυτα λογικό, καθώς ο οδηγός του ΙΧ έφυγε από το σημείο σαν να μη συνέβη απολύτως τίποτα.

    Ο Φρι είναι 3 ετών και είναι κυρίαρχος στο σπίτι της οικογένειας, καθώς έχει το δικό του δωμάτιο, απολαμβάνει ειδικό μενού καθημερινά και διαθέτει ειδικό τρόπο να κινείται στους χώρους του σπιτιού χωρίς να ενοχλεί κανένα



    ΣΧΟΛΙΑ